Sint en Piet hebben een belangrijke mededeling!

Beste leden en ouders,

Zaterdag komt de Sint langs op ons scoutshof! Alle brave kindjes zullen naar jaarlijkse traditie overspoeld worden met heel wat lekkers, maar...

Dit jaar hebben we de Pieten gevraagd om het snoepgoed niet te sorteren in plastic zakjes. In plaats daarvan willen we jullie vragen om een boterhamdoos/gamelle/tupperware potje/schoen... mee te brengen zodat de Pieten deze kunnen vullen voor jullie. Op die manier zetten we bewust onze schouders onder het nieuwe jaarthema 'Minder is meer'!

Om de actie nog wat kracht bij te zetten is het ook mogelijk om onze SCOUTING ROESELARE BOTERHAMDOOS aan te schaffen! Voor de kleine prijs van €8 wordt deze unieke boterhamdoos jouw beste vriend tijdens al je scoutskampen.

Wil je zeker zijn van je boterhamdoos? Bestel hem dan nu al door €8 over te schrijven op het rekeningnummer BE57 0689 0336 1835 en de naam en voornaam van je gastje te vermelden in de mededeling. Ook zaterdag zal je de kans krijgen om voor en na de activiteit een boterhamdoos aan te kopen, maar op = op!

Vriendelijke scoutslinker,

De leiding